diumenge, 25 de gener del 2009

Pensaments

No, no em posaré filosòfica... només em refereixo a les flors. En tenim als balcons, des que els geranis van començar a passar fred. Com que els pensaments aguanten molt i molt bé les gelades, en vaig posar als balcons per veure flors tot l'hivern.
I són el meu termòmetre. Només cal mirar-los a primera hora del matí: si estan matxucats és que ha gelat de valent, si s'aguanten drets és que la nit ha estat benevolent. Llavors si surt el sol, aixequen el cap i es posen bonics bonics.

Doncs sembla que vaig parella amb els pensaments, si el dia és fred i gris anem fent i, en canvi, si surt el sol ens posem alegres i ben guapetes ;-)


Fa un parell de dies que va fer un sol esplèndid i vaig aprofitar per fer fotos.
Avui ens hem llevat amb un dia força bo però al migdia s'ha capgirat i ara, torna a nevar. És negra nit però es comença a veure tot el paisatge blanc altre cop. Fa tot just una hora que neva i ja tenim quatre dits de neu...
Sorpresa demà al matí, potser no caldrà llevar els nens?



Núria

dimarts, 20 de gener del 2009

Ja era hora


Potser sí que era hora que em posés a escriure alguna cosa, ni que fós per estrenar el 2009!
És que dec estar com el temps, mig grisa i mig congelada... Ahir va fer un dia boirós, gris, fred, tan tapat que gairebé no vèiem les cases del davant.
Semblava que suràvem dins un núvol! I a més, plovia.
Vaig estar amb els dos nens a casa, malalts, bona manera de començar la setmana.
Tot el dia pel sofà...
Avui ens hem llevat amb sol, però de seguida s'ha tapat i ha començat a caure aigua-neu. I així fins que s'ha fet de nit.
Sort que el cap de setmana va ser esplèndid i vam agafar energies!

Enguany està fent un hivern de veritat, sort que ja és el segon i estem bastant adaptats al medi, sinó... no sé si hauríem aguantat. Sí, oi? Segur que sí.
En fi, que aquest temps gris no sigui cap mal presagi per la resta de l'any.

La foto no és d'avui, però ja veieu, continua el cel gris ;-)

Núria