dijous, 19 de març del 2009

La primavera


Sí, ja la tenim aquí. I si en teníem de ganes enguany que arribés el solet i la caloreta!!! Tothom del país diu que encara falta una nevada abans o per Setmana Santa, que no guardem la roba d'abric, que ens farà falta...
I si fem memòria l'any passat va tardar molt en arribar l'estiu.
Però, mira, de moment disfrutem de l'esclat de la natura que comença: de plantes, de colors, d'animalets per tot arreu, de no encendre la llar de foc, de veure com fosqueja més tard.
Tanta neu que hem tingut aquest hivern i tant de fred, finalment anem sortint de la foscor ;-) (oi?).

Núria

diumenge, 1 de març del 2009

Labors














Va per l'Imma i la Marta.
Fa unes setmanes que he començat un curs gratuït de patchwork, que organitza l'Ajuntament de Soriguera. Es veu que hem tingut sort i aquesta vegada a banda de les classes també ens han donat el material.
Estic contenta perquè feia temps que volia provar-ho i jo sola no trobava el moment. Ara m'ha vingut perfecte perquè tinc més temps que a l'estiu quan volia començar i a més, som un grupet de dones, que és més distret.
Haig d'agafar el cotxe uns quaranta minuts però m'agrada. Aquí, els cursos tenen una part de socialització interessant per totes. I a més, serveix per estar al corrent, perquè mentre cosim ja se sap que podem anar xerrant, només cal vigilar de no punxar-se... ;-)

Quan acabi el coixí-manta que fem, tinc unes nines per continuar. I també algun jersei de mitja que sempre tinc començat...

Núria