dijous, 17 de juny del 2010

Sense cobertura, sense telèfons...

Ja fa quatre dies que estem sense cobertura de telefonia. Ahir, per fi, vaig aconseguir parlar amb algú de Movistar. De fet, amb dues operadores realment agradables. Sort, perquè 40 minuts (!!!!) al mòbil són bastant insoportables (si és que no parles amb algú interessant...).
Més d'una vegada vaig estar a punt de penjar, però veia que anaven resolent i finalment van arribar a les incidències. Em van dir que 'hay una avería severa en una antena de Sort y desde el lunes están trabajando en ello'. Pues nada, disculpas en nombre de Movistar y gracias por su paciencia.

Estic una mica desesperada perquè a banda de no tenir mòbil, tampoc no funciona el fix. Com que no tenim una línia 'normal' (que ens permetria tenir ADSL), funciona per 'track' que encara que és un número de fix, va per cobertura de mòbil. I ja ho tenim, no va res de res.
De tant en tant, entra algun sms i puc veure trucades perdudes, i en un punt del segon pis, hi ha una mica de cobertura a estones.
A nivell personal, mira, però clar, per la feina necessito el telèfon!
Sort d'internet, que permet confirmar reserves, a banda que no sentir-se incomunicat del tot.

No sé, suposo que m'hauré d'esperar però no molts dies més...
En fi, és que ho volem tot, jeje ;-)

Núria

dimarts, 15 de juny del 2010

Sota la pluja

Doncs sí, a partir de dimecres es va fer el campionat sota la pluja. Bé, dijous i divendres van haver de suspendre-ho tot i prohibir entrenaments, perquè el que baixava era una riuada. Feia por de veure, quin canvi amb dos dies de pluja intensa...! Baixava moltíssima aigua, troncs i fins i tot es va emportar uns lavabos mòbils de l'organització...
Dissabte van poder reemprendre algunes proves i diumenge van acabar, amb festa inclosa. Ja està, l'ambient festiu que es respirava per Sort s'ha acabat. Ara, fins una altra...

La desfilada inicial va anar molt bé, tal com s'havia previst. Alguns assajos (alguns nervis), samarreta nova, cartell en mà i tot rodat! Després es van anar trobant amb 'seus' palistes per Sort i els feia molta gràcia, som tan poquets...

Els nens s'ho van passar molt bé a la inauguració però es va fer llarg: parlaments, introducció, diferents actuacions i finalment el ball dels rigodons. Però clar, per ser els més petits els van fer esperar massa, gairebé eren les 22h i portaven una hora i mitja esperant... Té molt de mèrit per part de les mestres tenir-los quietons tanta estona ;-)



Núria

divendres, 4 de juny del 2010

Sort2010 Campionat del món de descens d'aigües braves

La setmana vinent comença el campionat del món a Sort, del 7 al 13. És un gran esdeveniment a tots nivells i és la primera vegada que s'organitza a l'estat. Es preveu la participació de 35 països.
Veurem quanta gent hi ha per aquí dalt, que segur que serà molta pel què estem acostumats!

Fa dies que ja hi ha moviment i ara fa setmanes que es veuen banderoles del mundial a molts balcons.

Dilluns 7 al vespre es fa la inauguració. Els nens a l'escola han preparat uns balls tradicionals (els de 2n, l'Uri), uns rigodons. Ara assagen cada dia i ja surt molt bé!
Altres, també de l'institut (la Magalí) portaran les banderes dels països participants. Ai, quins nervis!

També han fet seu el mundial per crear-ne la mascota, com no podia ser d'altra manera. Hi va haver un concurs i també n'han fet treballs de plàstica, que era fer-la en volum, cadascú segons la seva imaginació... La idea era exposar els treballs per les botigues de Sort, no sé si ho faran finalment.

Doncs si algú s'anima, té tota la setmana per disfrutar de l'espectacle!

Núria