dimecres, 22 de juliol del 2009

Per fi hem fet ràfting!!!



Dimecres de la setmana passada vam anar a fer ràfting. Feia dies que en parlàvem a casa, però per a o per b, mai no era un bon moment. Ens sentíem més o menys igual que una persona que viu a Barcelona i no ha anat mai a visitar la Sagrada Família... Finalment, però, es van donar les circumstàncies ideals: una família de Donostia que s'allotjava a casa nostra (la Bea, el Santi, i el seu fill Xabier) tenien ganes de provar-ho però els faltava una empenteta (sobretot a la Bea). I nosaltres els la vam donar (i a nosaltres també ens va anar bé, així teníem l'excusa perfecta).

Tot i que tots ens ho vam passar molt bé, abans de marxar de casa semblava que portàvem els nanos a l'escorxador! Suposo que els nervis van fer la seva feina, però és que sembla que tot el desconegut els fa por (i a qui no...?). En fi, ara ja podem explicar què és això de fer ràfting i que és molt aconsellable per a tot tipus d'edats, sobretot ara, que el riu baixa molt suavet i es deixa navegar molt bé. A la primavera ja deu ser una altra cosa...

Vam començar l'aventura a Sort, a la seu d'Assua Activa, una petita empresa d'esports d'aventura que ens mereix molta confiança. Allà ens vam enfundar els neoprens, ens vam posar el casc, i un cop tots disfressats ens van portar cap a Llavorsí, on començava el recorregut de 14 km contractat. Vam fer una hora i mitja de baixada amb minipiscolabis inclòs i vam acabar l'aventura a Rialp després de 5 o 6 ràpids, un parell de remullades al riu, unes quantes onades xopants i un silenci descomunal en alguns trams de la baixada. Tot plegat, molt recomanable. La propera vegada, o hidrospeed o un tram més llarg, que al final ens va saber a poc.

Apa, a veure si us hi animeu!

Esteve

dimecres, 8 de juliol del 2009

El temps


Avui ha començat a fer més bo, tot i això feia molta fresca quan hem sortit al matí. Era aviat, però només teníem 12ºC! No ens hem tret la jaqueta fins les 11h...

Tota la setmana passada vam tenir tempestes de tarda, com toca al Pirineu, i han anat baixant les temperatures. La veritat és que s'està molt bé i no ha calgut regar l'hort.
Ara bé, dissabte va pedregar tres cops des de la tarda fins la matinada i ho va matxacar tot! Les pobres plantetes de la terrassa, totes ben florides, s'havien recuperat de la calamarsa de fa un mes, i ara, tornem-hi. I l'hort també ha patit força, tot i que menys que l'última vegada, que va deixar enciams i tomaqueteres ben marcits.

Malgrat el temps, tenim sort, havíem carregat piles de sol, platja i piscina fa uns dies. La Marta ens ha cuidat a cos de rei. Això dóna molts ànims per començar l'estiu amb força!



Núria