dilluns, 8 de març del 2010

De primavera... res de res!

Com ja havien anunciat (aquesta vegada han encertat de ple) ha nevat tota la nit i gairebé tot el dia. Han caigut uns 35 cm, però com que ha ventat tant, la neu està en gruixos molt desiguals. En alguns llocs no hi ha gairebé res i da'ltres s'hi acumulen més de dos pams! A mitja tarda ha parat de nevar però continua bufant un fort vent. Ara que es podria sortir a passejar tranquil·lament perquè encara hi ha llum, fa un fred que pela! Esperem a demà, que també farà fred, però han dit quue sortirà el solet... ;-)
 

Evidentment el transport escolar s'ha suspès, quan he trucat al matí per confirmar-ho ja pensava que seria una simple comprovació que potser no calia... Per sort, al migdia ja ha passat la llevaneus i així demà tot normalitzat.

















No serà tan fàcil potser més avall on el temporal està deixant quantitats de neu a les quals no hi estan acostumats i llavors tota la vida es complica...










Núria

1 comentari:

Meteopallars ha dit...

Hola Núria,
avui per casualitat e trobat el teu bloc i el trobem molt interessant. Quan tinguis fotos de neu, pluja, llamps,pedregades,ventades i totes aquestes cosetes, ens les envies que les publicarem al nostre bloc, les donarem a coneixer als mediatics i farem promoció d'Estac.
Salutacions cordials.

Ramon Baylina