dimarts, 5 d’abril del 2011

Comencem la temporada a l'hort

Bé, hem tingut cols i espinacs, però ara comença tot just la temporada forta a l'hort. Encara farà fred algun dia, segur, però amb la caloreta que està fent, ens animem tots! La primavera ha arribat de cop, amb temperatures altes durant el dia i si va plovent, el planter creixerà bé.

L'hivernacle, a banda d'haver-se girat dos cops com un mitjó pel vent, ha funcionat. Estem contents! Era una prova... Ja ens hem menjat els primers enciams, de tres tipus i les amanides han quedat molt variades i de colors. El planter de llavor d'enciams i escaroles ha crescut i ja n'hem tret a fora. També hem posat les primeres tomaqueres, que havíem fet en llavor a casa. Durant l'hivern les hem cuidat a dins de casa i ara ja les hem trasplantat. De moment tot aguanta i va fent. Escalforeta i aigua, i potser d'aquí a unes setmanes ja podem treure el plàstic.


Al camp, les bledes, que han sortit soles, i els espinacs estan molt xulos. Ara vinga a menjar verdura de totes les maneres: estofat de verdures, amanides, trinxat (ja s'acaba) i tinc pendent de fer canelons d'espinacs.

A més de verdura, hem plantat flors en llavor i hem pujat els rosers de l'hort de baix. M'agradaria molt que d'aquí a uns de mesos estés tot ben florit.

Núria
P.S: les fotos són de mustapanki

2 comentaris:

mustapanki ha dit...

mmmm... tot boníssim! ...i de postres una Pantera Verde feta amb ruca i julivert d'Estac.

Laura T. Marcel ha dit...

Molt guai això de l'hivernacle i de que a Estac ja sigui primavera, com en el Corte Inglés...
Fa goig això de collir i ficar a l'olla, eh?
Ja m'explicaràs això de la Pantera Verda.
La foto (del mustapanki) del hivernacle és molt bona!
Se't farà un jardí com et mereixes, ben florit, no ho dubtis.