dimecres, 11 de febrer del 2009

Moltíssima neu


Aquest matí ja havia nevat una mica quan ens hem despertat. El transport ha vingut, però més tard. Primer han deixat els d'una altra ruta, de Caregue, i després han recollit els d'Estac. Hi havia 4 dits de neu i com que portem un hivern dur, doncs hem decidit igualment baixar-los. Però ha començat a nevar fort a les 11h i encara no ha parat. El Consell comarcal ha decidit que tots els nens de transport a les 15h tornaven a casa en previsió que la cosa empitjorés. L'han encertat! La furgoneta ha pujat però ja hi havia uns 30cm. Ara en portem més, uns 40...
Ha s'ha girat vent i fa una tarda sofà, llar de foc, llibre, mitja,...

A Surp encara hi ha més neu, diu la Clara que uns 60cm, és que ni amb cadenes, han d'esperar que vingui la llevaneus per baixar a Rialp, i recollir la Jana a la guarderia! Bé, potser farà nit a casa la senyu... Què divertit per ella! (els pares no estaran tan contents...)



Núria

5 comentaris:

byCarbó ha dit...

hola Nuria! hola Família!
¡¿Cóm esteu?! pensem molt en vosaltres... ni us imagineu cóm i quan trobem a faltar anar a Estac... escapar-nos. Déu! cóm està el poble de neu! Esperem que estigueu bé, tot i que potser una mica frets...;-)
Estem "castigats" a Barna, perque se'ns fa difícil pujar ara, per feina, per despesa, per les condicions meteorològiques (el cotxe està en el taller...) bé, tot ha coincidit, però esperem veure-us ben aviat!
Seguim el teu blog i així sabrem d'Estac. Passe-ho bé al Carnestoltes! En Juan Antonio us trucarà demà -a casa vostre- per saludar-vos. Un petonàs i cuideu-vos. Salutacions al Poble!

Lourdes y Juan Antonio

Teresa ha dit...

Nena, quines imatges!!!
He sentit les notícies i he pensat en vosaltres amb això dels escolars i el transport. Ara entenc que aquí a les escoles portin als nens a aprendre a esquiar. Si aviat podreu anar amb els esquis pel poble i tot.
Jo vull un whisky "on the rocks" en aquesta tauleta....però no vindré pas ara a prendre'l.
Una abraçada

Casa Massa ha dit...

Veig que seguiu de prop les novetats, jeje, molt bé! Lou, jo també penso en vosaltres, teniu moltes cartes! Estem bé, sobrepassats de neu enguany, però bé!
petons!

Casa Massa ha dit...

Teresa, mira que seria fàcil, avui els 'on the rocks' els tens posats a taula ;-)
Vinga, a l'estiu una copeta per tu a la terrassa, que hem de parlar molt!!!

Tina ha dit...

Espectacular! així de lluny fa una enveja!! ara, des d'aquí dalt... no ho sé! Sí, quan sentim notícies del Pallars sempre pensem en vosaltres i en la Clara. Avui he pensat: au, que digui en Maragall el que vulgui, però la Magalí i l'Oriol avui fan jornada intensiva!
Petons. Tina