divendres, 27 de febrer del 2009

Carnaval, carnaval

Encara estem de ressaca després de tanta festa i disfressa! Aquí dalt es celebra molt el carnaval (sí, no carnestoltes) i a l’escola van fer dos dies de festa. Dimarts és festa grossa a Sort i pobles de la rodalia.

Dissabte a la nit vam fer sopar de carnaval a Estac i érem una cinquantena. El nostre gran cuiner Manel ens va fer una olla barrejada per llepar-se’n els dits! Tots disfressats aviat vam tenir ganes de ballar perquè començàvem a tenir una mica de fred i ens vam animar força. L’any passat va triomfar una caputxeta i enguany la reina indiscutible d’Estac va ser la Linda. Guapíssima!


A Sort van fer passa infantil dilluns i la dels grans dimarts, després de la calderada al riuet. Era el primer any que hi anàvem i ens va agradar molt. Cinc olles d’esculleda, truitada de patates o d'espinacs i llonganisses a la brasa. N’hi va haver per tothom i per repetir… A banda del dinar, va fer un dia esplèndid i vam poder parlar amb molta gent coneguda i acabada de conèixer. Fa gràcia perquè en trobades així, veus la cara a gent que només coneixes de nom o de referència. I és que som tan poquets…

Els nens es van disfressar tres vegades i cada dia diferent: hem tingut romans, pirates, hippies, cuineres, floristes i dimonis. Del romà n’estic especialment orgullosa, perquè em va costar una feinada fer alguna cosa semblant a una túnica…;-)


Núria