dijous, 8 de març del 2012

Incendi al Baix Pallars


Fa una hora més o menys que veiem un gran incendi a Collegats! Des de la finestra de casa, tenim unes vistes privilegiades... Tan de bo no les veiéssim!!! Quina llàstima i quina por! El foc avança muntanya amunt per les dues bandes de la carretera, primer només fum i ara ja veiem flames.
Suposo que d'un moment a l'altre veurem els avions o helicòpters...






Actualització a les 19h amb fotos noves de l'Òscar.
Continua actiu, tot i que no hi ha les columnes de fum que hi havia a mitja tarda. Ara que es comença a fer fosc, es veuen millor els punts amb flames i poc a poc, avancen, per les dues bandes de la muntanya. Hem vist dos helicòpters, però fa tant vent que suposo que tenen moltes dificultats per treballar. 
És una llàstima, però no ens podem moure de la finestra... Els nens estan ben esverats i nosaltres estem força tensos, em costa d'imaginar com passaran la nit tots els que no poden tornar a casa, a Gerri o Peramea.






Més fotos a les 23,30h. 
Del migdia des d'Arcalís i ja des de casa, quan s'ha fet fosc.
No patim perquè el foc està lluny, però clar, veure'l des de casa no fa cap gràcia...






2 comentaris:

Laura T. Marcel ha dit...

Quina pena! I també quina por!
Ahir quan vaig sentir les notícies vaig pensar de seguida en vosaltres. És el que dius tu, que encara que estigui lluny no fa gràcia.
A mi cada vegada que hi ha incendis és com si em fessin mal a mi mateixa. Em sap un greu de perdre en un moment el bosc...El foc te la seva màgia però a la que et descuides és terrible.
Espero que es resolgui el més aviat possible.

Casa Massa ha dit...

Sí, Laura, una pena. Sembla que aquest matí ha canviat ja tot per a bé i està més controlat. Encara hi ha alguna columna però res a veure amb ahir la nit.