dimecres, 26 de març del 2008

Salutacions des d'Estac

Benvolguts/des blocaires,

enceto aquest bloc amb l'objectiu de fer-vos arribar les experiències que hem viscut, estem vivint i viurem la meva família i jo en un petit poble dels Pirineus anomenat Estac, municipi de Soriguera, comarca del Pallars Sobirà.

Ja fa uns sis mesos aproximadament que ens hem traslladat a viure en aquest poble provinents de Granollers (Vallès Oriental), cansats de la ciutat i del seu estrès. Sona a tòpic però és la realitat. I la realitat també és que l'adaptació està sent dura, però ja ens ho pensàvem que ho seria.

La veritat és que el canvi és fort, ja que Granollers és una ciutat de 60.000 habitants i a Estac només hi vivim 17 persones (comptant-nos a nosaltres...!!!). De fet, en tota la comarca en som poc més de 6.000 habitants. Us ho imagineu? Doncs sí, costa bastant, però si us agrada la muntanya i el seu silenci, us serà més fàcil d'imaginar per què ens hem decidit per fer aquest gir a les nostres vides.

Ben aviat us explicaré més coses del poble i de la vida que hi fem.

De moment, us ensenyo una foto del poble i una de la casa que hem rehabilitat durant els dos darrers anys. Espero que us agradin.

Fins aviat!

Esteve


Una de les nevades que ens ha fet aquest hivern


La casa on vivim (un altre dia us ensenyo com estava...)

1 comentari:

Raul ha dit...

ohhhhhhhhhhhhhhhh!!!
ka maku el poblet.
i ka maka la casa.
És massa!!
I ka makus tots allà...
oooooooohhhhhhhhh
;-p