diumenge, 20 d’abril del 2008

37

Ahir dissabte vam celebrar aniversari en família. Va venir la família de l'Esteve, per veure la casa nova i saber com es viu en un poblet del Pallars.

Hem estat molt bé, molt divertits i al límit de la nostra capacitat perquè érem 15 (!). Llàstima que el temps no ens ha acompanyat massa, perquè ha plogut moltíssim. I avui al migdia, ha tornat a nevar! Ja pensaven que no podrien tornar...

Les nenes i les tietes de les nenes, han fet partides llarguíssimes de parxís i han cantat karaoke. I els nens han jugat a bàsquet, que és més mogut i han de cremar energies! Altres llegien, escoltaven la ràdio, descansaven, i un parell a la cuina...

Em feia il·lusió fer un pastís, no una coca com sempre. Era una mica arriscat fer proves però provar-ho no costava res i, mira, va quedar xulo (bé, a mi m'ho sembla).

Recepta:
Pa de pessic (la típica coca del iogurt) amb poma a talls dins la massa. Posar melmelada de maduixa barrejada amb gelatina calenta, també de maduixa, per fer la cobertura. Tallar les maduixes a làmines sense acabar de fer el tall, obrir-les i pintar-les amb la gelatina. Finalment, granets de xocolata per fer bonic i escriure-hi els números. Un dia a la nevera.




I sí, deliciós!!!
Núria

2 comentaris:

reincident ha dit...

Fa una fila deliciosa!! Bon profit i per molts anys!!!!

merce ha dit...

Buenu, buenu, nena! Això és ja de professional. Quines ganes tinc de tastar totes aquestes delícies. Mhhh!!!

Molts petons a les pestanyes!