dimarts, 17 de juny del 2008

Estem al juny?

La pregunta és perquè no sembla que s'acosti l'estiu, al contrari, sembla que aquí dalt arribi la tardor... Ja fa dies que plou i ha refrescat força, és per això que em pregunto si acabarà arribant l'estiu. Bé, diuen que demà començarà a sortir el sol. Creuem els dits!

La setmana passada l'Oriol va començar un curset de natació. Insensats! Sí, tots plegats: els organitzadors (l'AMPA), els pares i els nens, que s'acaben ficant a l'aigua clar. No ha fet ni mica de calor per escalfar-la i a més ha plogut dia sí dia no. En fi, que quan el nen surt de l'aigua necessitem una hora per recuperar-lo... Coses del Pallars!
Us voleu creure que en molts quilòmetres a la rodona no hi ha cap piscina coberta!!! Com a molt es pot anar a l'acadèmia militar de Talarn, on fan una excepció i deixen fer els cursets durant l'any.
Es veu que és una reivindicació eterna i sembla impossible que encara estiguin així . A Granollers i rodalies quantes piscines hi ha, per exemple? I al Pirineu, on l'estiu (quan arriba) és més curt, hi faria molta més falta no???

Necessitem una mica de caloreta ja!
Núria